Tunturi-kuntolaitteiden takuuehdot

Kotikäyttö:

Koskee seuraavia Tunturi-kuntolaitemallistoja: Classic, GO, Pure ja Platinum. Näille laitteille myönnämme ostopäivästä (ei käyttöönottopäivä) alkaen 24 kuukauden takuun koontiosille. Takuu ei koske käytössä normaalisti kuluvia osia kuten juoksumattojen matot, vetohihnat, pohjalevyt, kädensijat, istuimet, polkimet, jalkaremmit, liukulaakerit ja akselit sekä laitteissa käytettävät akut ja paristot. Takuu kattaa vain raaka-aine- ja valmistusvirheistä johtuvat viat.
Takuuasioissa noudatamme kuluttajansuojalaissa määriteltyjä vaatimuksia.

Yhteisökäyttö:

Koskee vain Tunturi Pure 6.0, 6.1, 8.0, 8.1, 10.0 ja 10.1 -malleja sekä Tunturi Platinum –mallistoa. Näille laitteille myönnämme ostopäivästä alkaen 6 kuukauden takuun koontiosille. Takuu ei koske käytössä normaalisti kuluvia osia kuten juoksumattojen matot, vetohihnat, pohjalevyt, kädensijat, istuimet, polkimet, jalkaremmit, liukulaakerit ja akselit sekä laitteissa käytettävät akut ja paristot. Takuu kattaa vain raaka-aine- ja valmistusvirheistä johtuvat viat.

Ammattikäyttö, esim. kaupalliset kuntosalit:

Näille kuntolaitteille emme myönnä takuuta.

Jälleenmyyjien esittely- ja testilaitteet:

Näille laitteille myönnämme jälleenmyyjän ostopäivästä alkaen 24 kuukauden takuun koontiosille. Kuluttajan ostaessa esittely- ja/tai mallilaitteen siirtyy 24 kuukauden takuuajasta jäljellä oleva aika kuluttajalle. Yhteisökäyttöön hankitussa esittely- ja /tai mallilaitteessa on 6 kuukauden takuuaika jälleenmyyjän ostopäivästä. Tässä tapauksessa yhteisökäyttöön hankitun esittely- ja/tai mallilaitteen kuuden kuukauden takuuajasta siirtyy jäljellä oleva aika ostajalle. Takuu ei koske käytössä normaalisti kuluvia osia kuten juoksumattojen matot, vetohihnat, pohjalevyt, kädensijat, istuimet, polkimet, jalkaremmit, liukulaakerit ja akselit sekä laitteissa käytettävät akut ja paristot. Takuu kattaa vain raaka-aine- ja valmistusvirheistä johtuvat viat.

Takuuasioissa tulee ensisijaisesti kääntyä kuntolaitteen myyneen liikkeen puoleen tai sen liikkeen puoleen, josta se on noudettu. Takuuasian käsittelyn nopeuttamiseksi, on hyvä ottaa ylös kuntolaitteen rungossa oleva sarjanumero sekä ostokuitti.

Tunturi-kuntolaitteiden ja -kuntoiluvälineiden maahantuojan Tunturi-Hellberg OY Ltd:n asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään arkisin sähköpostitse feedback@tunturi.com. Pyrimme vastaamaan kyselyihin 24 tunnin kuluessa.